Menyer

Vi skapar menyerna med inspiration av nordiska smaker med en twist och använder i största möjliga utsträckning råvaror i säsong.

Menyer

Vi skapar menyerna med inspiration av nordiska smaker med en twist och använder i största möjliga utsträckning råvaror i säsong.

Matfilosofi

Vår matfilosofi bygger på kärleken till råvaran och naturen. Menyn präglas av säsongsbetonad skandinavisk matlagning, men köket hämtar inspiration från hela världen. Vi är Svanen-märkta och arbetar med Krav-märkta, ekologiska, närproducerade råvaror och med stort fokus på matsvinn.

Säsongens utbud tillsammans med vår kreativitet och passion för den perfekta måltiden.

På Ulfsunda Slott tillreds äggröra, slottsbakat bröd, lunch och middag med fokus på hållbarhet och respekt för framtida generationer.

Smaklig måltid!

Menyer

När vi har konferensgäster på slottet så är externa gäster varmt välkomna på både lunch och middag.

Pris

Lunch med nybakat bröd och varmrätt – 175 kr per person
Fyrarättersmiddag – 625 kr per person

Take away

Dagens lunch samt nybakat bröd – 135 kr per person

Är ni ett sällskap som är flera än 6 personer, kontakta oss via eat@ulfsundaslott.se

meny

Serveras Måndag – Lördag

Pate a choux
Gruyère – Sherryvinäger – Parmesan

***

Ceviche
Gös – Leche de Tigre – Gurka – Lime – Koriander

***

Ankbröst
Körsbär – Pistage – Jordärtskocka – Endive

***

Chokladmousse
Havtornssorbet – Valnöt – Tonkaböna – Atsina

LUNCH V 7

Måndag
Kycklingsteak
Pärl couscous – Skummig Kycklingvelouté – Pesto – Parmesan

Tisdag
Ångad Kolja
Sandefjord – Forellrom – Gräslök – Potatispuré

Onsdag
Oxfärsbiffar
Fetaost – Ratatouille – Syrlig Silverlök

Torsdag
Fiskgryta
Kolja – Saffran – Dill – Rotfrukter – Fänkålsaioli

Fredag
Schnitzel
Chorizosmör – Citron – Gremolata

Veckans Gröna
Burrata
Linguine – Pesto – Picklad Chili – Parmesan

LUNCH V 8

Måndag
Smörstekt Laxfilé
Romsås – Dill – Citron -Broocolini

Tisdag
Pepparstekt Kotlett
Tomatsallad – Sauce au Poivre – Örtstekt potatis

Onsdag

Kolja Meuniere
Kapris – Persilja – Brynt Smör – Potatispuré

Torsdag
Havets Wallenbergare
Fänkål – Brynt Smör – Dill – Ärtor – Citron

Fredag
Schnitzel
Örtsmör – Kålsallad – Citron – Friterad Potatis

Veckans Gröna
Gratinerad Chevré
Hasselnötter – Betor – Päron – Dijonnaise – Foccacia