Matfilosofi
Vår matfilosofi bygger på kärleken till råvaran och naturen. Menyn präglas av säsongsbetonad skandinavisk matlagning, men köket hämtar inspiration från hela världen. Vi är Svanen-märkta och arbetar med Krav-märkta, ekologiska, närproducerade råvaror och med stort fokus på matsvinn.
Säsongens utbud tillsammans med vår kreativitet och passion för den perfekta måltiden.
På Ulfsunda Slott tillreds äggröra, slottsbakat bröd, lunch och middag med fokus på hållbarhet och respekt för framtida generationer.
Smaklig måltid!
Menyer
När vi har konferensgäster på slottet så är externa gäster varmt välkomna på både lunch och middag.
Pris
Lunch med nybakat bröd och varmrätt – 175 kr per person
Fyrarättersmiddag – 625 kr per person
Take away
Dagens lunch samt nybakat bröd – 135 kr per person
Är ni ett sällskap som är flera än 6 personer, kontakta oss via eat@ulfsundaslott.se
meny
Serveras Måndag – Lördag
Pate a choux
Gruyère – Sherryvinäger – Parmesan
***
Ceviche
Gös – Leche de Tigre – Gurka – Lime – Koriander
***
Ankbröst
Körsbär – Pistage – Jordärtskocka – Endive
***
Chokladmousse
Havtornssorbet – Valnöt – Tonkaböna – Atsina
LUNCH V 7
Måndag
Kycklingsteak
Pärl couscous – Skummig Kycklingvelouté – Pesto – Parmesan
Tisdag
Ångad Kolja
Sandefjord – Forellrom – Gräslök – Potatispuré
Onsdag
Oxfärsbiffar
Fetaost – Ratatouille – Syrlig Silverlök
Torsdag
Fiskgryta
Kolja – Saffran – Dill – Rotfrukter – Fänkålsaioli
Fredag
Schnitzel
Chorizosmör – Citron – Gremolata
Veckans Gröna
Burrata
Linguine – Pesto – Picklad Chili – Parmesan
LUNCH V 8
Måndag
Smörstekt Laxfilé
Romsås – Dill – Citron -Broocolini
Tisdag
Pepparstekt Kotlett
Tomatsallad – Sauce au Poivre – Örtstekt potatis
Onsdag
Kolja Meuniere
Kapris – Persilja – Brynt Smör – Potatispuré
Torsdag
Havets Wallenbergare
Fänkål – Brynt Smör – Dill – Ärtor – Citron
Fredag
Schnitzel
Örtsmör – Kålsallad – Citron – Friterad Potatis
Veckans Gröna
Gratinerad Chevré
Hasselnötter – Betor – Päron – Dijonnaise – Foccacia